Komentáře

1 Karel Karel | E-mail | 8. října 2013 v 7:21 | Reagovat

A co takhle doplnit bedýnku jedním Cabernetem Franc od Jožky Valihracha, aby byla plná.

2 Sklenička Sklenička | E-mail | Web | 8. října 2013 v 8:18 | Reagovat

[1]: napadlo mě to, cenově je dokonce výš než Baudryho CF, ale z jediné ochutnávky jsem měl rozporné dojmy. Nechám to na účastnících, Valihrachův CF je v Čechách známé víno a každý si ho může koupit sám.

3 PK PK | 8. října 2013 v 9:46 | Reagovat

Chci to už kvůli těm krásnejm etiketám :-), ne vážně, na tohle jsem zvědav, tak se všichni hlaste!!!

4 Sklenička Sklenička | E-mail | Web | 8. října 2013 v 9:56 | Reagovat

[3]: hlavně abyste se sám nezapomněl přihlásit, zatím Vás v tabulce nevidím :-(

5 PK PK | 8. října 2013 v 10:10 | Reagovat

přihlásím, zvažuju čím doplnit do šesti, četl jsem původní článek a ještě přemýšlím, jestli si neobjednat něco sólo, opakovaný dovoz asi na tu vzdálenost jen tak nebude... ale na degustaci jsem nebyl, tak nevím

6 Krakonos Krakonos | 8. října 2013 v 22:05 | Reagovat

Nejlepší CF je stejně nakonec 20% v M z Pomerolu, s tím prostě člověk nic nenadělá :o)))

7 Sklenička Sklenička | E-mail | Web | 8. října 2013 v 22:27 | Reagovat

[6]: zrovna od vás to sedí :o) po březnové degustaci v Le Caveau jste si chtěl koupit 10 krabic Les Grézeaux, mám to v mailech! - ale ta vína jsem samozřejmě neměl.

Jinak směskám všeobecně a bdx Caberlotu zvlášť jsem nepřišel na chuť. Jediná směska, po které se můžu utlouct je Sassicaia, a možná se po ní letos skutečně utluču!

Směsky jsou směšné, ať žije Cabernet Franc!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.